Skip to content
mobil-tm
Sürdürülebilir Ürün*

Mobil 1™ 0W-20 Gelişmiş Tam Sentetik Motor Yağı

Mobil 1™ 0W-20, olağanüstü motor koruması ve daha iyi yakıt tasarrufu sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanmış, gelişmiş tam sentetik bir motor yağıdır. Mobil 1 0W-20, çeşitli araç üreticilerinin ve endüstri standartlarının gerekliliklerini karşılar veya aşar ve geleneksel yağlardan daha üstün performans sergiler.  Mobil 1 0W-20, SAE 0W-20 ve 5W-20 uygulamaları için tavsiye edilmektedir.

Kullanım Yerleri
Mobil 1 0W-20, General Motors ve Ford’un modern yüksek verimli benzinli, dizel ve hibrit otomobillerinin yanı sıra özellikle SAE 0W-20 viskozite derecesi ve yağın desteklediği herhangi bir teknik şartname gerektiren Japon ve Kore araçları için tasarlanmıştır.

Mobil 1 0W-20, ‘API SP Resource Conserving’ endüstri standardının gereksinimlerini karşılar veya aşar, bu nedenle motor yakıt verimliliğine katkıda bulunur ve LSPI (Düşük Hızlı Ön Ateşleme) sorununun ele alınmasına yardımcı olur, bu da onu küçültülmüş direkt enjeksiyonlu turboşarjlı benzinli motorlar için tercih edilen bir seçenek haline getirir.

Mobil 1 0W-20 sadece SAE 0W-20 motor yağının önerildiği araçlarda kullanılabilir. Daha yüksek viskoziteli motor yağlarıyla çalışmak üzere tasarlanmış eski araç motorları için uygun değildir. Üretici tarafından özel olarak onaylanmadıkça Mobil 1 0W-20, 2 zamanlı veya havacılık motorlarında önerilmez.

*Sürdürülebilir Ürün: Zararlı ve sentetik malzemeler yerine doğal, yenilenebilir, karbon nötr, geri dönüştürülebilir ve daha az enerji harcayan malzemeler sürdürülebilir olarak tanımlanır.

Fayda Öneri Raporları ve Performans Kanıtları

Benzer Sürdürülebilir Ürünler

MOBILITH SHC 460
Mobilith SHC™ Serisi gresler, aşırı sıcaklıklarda çalışan çok çeşitli uygulamalar için tasarlanmış, üstün performans ürünleridir. Sentetik baz yağların benzersiz özelliklerini
Mobil SHC POLYREX 462
Mobil SHC Polyrex™ serisi gresler, hem genel sanayide hem gıda işleme uygulamalarında yüksek sıcaklıktan kaynaklanan yağlama sorunlarını çözerek üretkenliğinizi artırmak
3M Aura Partikül Maskeleri 9300+ Serisi
3M Aura Partikül Maskeleri 9312+, 9322+ ve 9332+ en az %25 oranında geri dönüştürülmüş içerik içerir.
Mobil POLYREX EM
Süper premium Mobil Polyrex™ EM Serisi gresler elektrik motoru rulmanları için özel olarak tasarlanmıştır. Gelişmiş kalınlaştırıcı formülasyonu ve özel üretim teknikleri
×

Merhaba

Bize daha hızlı ulaşmak için destek ekibimizle görüşün!

×